Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kamikaze Kaitou Jeanne

 

Kusakabe Maron egy 16 éves hétköznapi lány… volna, ha éjszakánként nem Momokuriban Jeanne a tolvaj néven lopná az értékes és gyönyörű tárgyakat, hiszen ő Jeanne D’arc reinkarnációja. Maront segíti egy angyal, akit Fin Fishnek hívnak. De ezeket, a tárgyakat nem azért lopja el, hogy pénzhez jusson, hanem mert ezekben démonok rejtőznek el, és a gazdájukat irányítják. Maront rendszeresen megnehezíti barátnője Miyako aki a rendőrséggel együtt Jeannet üldözik. Ha ez még nem lenne elég, feltűnik egy rivális is Nagoya Chiaki aki nem más, mint Sindbad a tolvaj. Chiakit segíti még egy Acces Time nevű angyal, aki szerelmes Finbe. Fin szerint Sindbad a Sátán szolgája. Chiaki Maron szomszédságába költözött és állandóan udvarol a lánynak.(Vajon mi lesz ebbőlJ)

ű tárgyakat, hiszen ő Jeanne D’arc reinkarnációja. Maront segíti egy angyal, akit Fin Fishnek hívnak. De ezeket, a tárgyakat nem azért lopja el, hogy pénzhez jusson, hanem mert ezekben démonok rejtőznek el, és a gazdájukat irányítják. Maront rendszeresen megnehezíti barátnője Miyako aki a rendőrséggel együtt Jeannet üldözik. Ha ez még nem lenne elég, feltűnik egy rivális is Nagoya Chiaki aki nem más, mint Sindbad a tolvaj. Chiakit segíti még egy Acces Time nevű angyal, aki szerelmes Finbe. Fin szerint Sindbad a Sátán szolgája. Chiaki Maron szomszédságába költözött és állandóan udvarol a lánynak.(Vajon mi lesz ebbőlJ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaleido Star

2006. Júl. 22, szombat 14:16
Kategória: Kedvenc Anime

Kaleido Star A Kaleido Stage egy olyan ,,cirkusz'' ahol egyszerű történeteket adnak elő, látványos artistamutatványokkal. Sora Naegino egy japánból érkező artista, akinek minden álma, hogy Kaleido Star legyen. A felvételi meghalgatást azonban lekésik... egy szerencsés véletlen miatt mégis bekerül. Ettől fogva azonban meg kell bírkóznia a belső viszályok és saját képességeivel is. Ha ez még nem lenne elég, a Színpad Szelleme (Fool) bekültözik a lány szobályába és közli, mivel Sora látja őt ez azt jelenti, hogy ő a Színpad Kiválasztottja, és ő fogja egyszer végrehajtani a Legendás Mutatványt is. Fool feladata, hogy figyelmmel kísérje a kiválasztottak fejlődését....és hogy kukkolja őket a zuhany alatt(^^'')

 

 

 

Fullmoon wo Sagashite

2006. Máj. 9, kedd 19:39
Kategória: Kedvenc Anime

Kouyama Mitsuki 12 éves, a nagymamájával él. Még régebben megfogatta egy fiúval (Eichi-kun), hogy belőle híres énekes, míg a fiúból híres űrhajós lesz. De sajnos a lány álma nem sikerülhet, hiszen nagyon súlyos torokrákban szenved. Egyszer, amikor Mitsuki éppen Eichi-kunról álmodozik, megjelenik a szobájában 2 alak, akik Shinigamiknak nevezik magukat és elmondják Mitsukinak, hogy 1 éven belül megy fog halni. Amint ezt Mitsuki meghallotta elindult egy meghallgatásra, amin, egy szórólapon látott, hogy beteljesítse az ígéretét. A meghallgatáson kiválasztják és profi énekest ''faragnak'' belőle. Mitsukit nagyon sok megpróbáltatás éri. Vajon Mitsukinak sikerül-e álma és mi lesz a Shinigamikkal? (ezt a sorozatból megtudhatjuk^^)

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.